Corona / Covid 19 regels, News Taxi jij en ik Den Bosch

Pin COVID-19 Taxi Den Bosch

Taxibedrijf Den Bosch 24 Uur  te ‘s-Hertogenbosch staat al jaren bekend als een vertrouwd adres in de taxiwereld, onder andere voor snel en betrouwbaar personenvervoer met professioneel personeel. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen of per taxibus tot aan luxe auto. Daarnaast kan zowel de internationale reiziger, als de toerist die een bezoekje aan de omgeving van Den Bosch brengt, bij ons terecht voor vervoer op maat. Wij Rijen ook tijdens AVONDKLOK tussen 210:00 uur en 04:30 uur 7/24 P/W IN DEN BOSCH OMGEVING!! Ook vervoer naar een teststraat boek je bij ons

Coronavirus

Corona / Covid 19 regels, Taxi Den Bosch

Geachte heer/mevrouw,

Graag wil ik al onze trouwe klanten mededelen dat ook wij mee denken met het Corona / Covid 19 virus, vandaar dat al onze auto’s tussen de voorstoelen en achter stoelen afgesloten zijn door middel van plexiglas scherm zodat compartimenten gescheiden zijn.

Op dit moment mogen wij 4 personen in normaal Taxi vervoeren of 8 personen met Taxibus het is toegestaan om 8 personen vervoeren naar elke bestemming in Den Bosch omstreken of heel Nederland 🇳🇱 en Buitenland

updeat 

Het kabinet handhaaft het huidige pakket coronamaatregelen tot en met 20 april. Alleen de avondklok gaat een uur later in, namelijk om 22.00 uur. Meer:

uopdat

26 april avondklok gaat weg 

 

Taxi jij en ik Den Bosch 24 uur -06 444 7 36 36

Taxi Den Bosch is een taxibedrijf met een grote diversiteit aan taxidiensten en gespecialiseerd in taxivervoer in Den Bosch en omgeving. Natuurlijk kunt u Taxi Den Bosch ook bestellen voor lange afstanden. Wij rijden ook in Den Bosch en rijden door heel Nederland en buitenland.

U heeft een taxi naar luchthaven nodig? Bijvoorbeeld per Taxi Den Bosch naar Schiphol (Schipholtaxi Den Bosch), per Taxi Den Bosch naar Rotterdam Airport, Taxi Den Bosch naar Brussels Airport (Zaventem Airport) of Taxi Den Bosch naar Düsseldorf Airport? Taxi Den Bosch haalt u op en brengt op een veilige manier naar diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

 

Vaccinatie taxi Den Bosch

 

 

Bestel je taxi naar de priklocatie

 

 

Heb je taxivervoer naar de coronavaccinatie nodig? Wij brengen je van en naar iedere priklocatie in Den Bosch en omstreken in Nederland. Bij taxi Jij en Ik  den bosch 24 uur boek je eenvoudig een taxi die je naar de vaccinatie brengt en na afloop weer thuis afzet. Dit gebeurt altijd in een privé taxi die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.

Bij een taxirit naar de vaccinatielocatie worden zowel de heen- als terugreis van de rit door dezelfde chauffeur gereden. Een vaccinatierit is dus altijd een retourrit, waarbij het wachttarief bij de prijs is inbegrepen. De chauffeur blijft, hoe lang het ook duurt, tijdens de vaccinatie wachten. Laat je veilig vaccineren en reis met Taxi Jij en Ik Den Bosch 24 uur naar de priklocatie!

 

 

Veilig vervoer naar de vaccinatie Locatie in Den Bosch en omgeving!

 

 

Chauffeur blijft wachten

Tijdens de vaccinatie blijft de chauffeur op je wachten. Na afloop van de vaccinatie word je door dezelfde chauffeur weer thuisgebracht. De wachttijd is bij de ritprijs inbegrepen.

Overal in Den Bosch en omgeving te boeken

Je kunt in heel Den Bosch een vaccinatie taxi bestellen. Wij brengen je van en naar iedere priklocatie in Den Bosch en omgeving.

Nette facturen

Je ontvangt altijd een factuur in de Taxi of als u online boeken voor eventuele declaratie bij je zorgverzekeraar.

 

 

Goede hygiënische maatregelen

De vaccinatie taxi is altijd een privé taxi die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.

Gratis wijzigen & annuleren

Je kunt de boeking tot 6 uur voor aanvang van de rit wijzigen. Tot 3 uur voor vertrek kan de rit kosteloos geannuleerd worden.

Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Je betaalt de taxi rit vooraf online of in de taxi waardoor er geen verrassingen meer in de taxi zijn.

 

 

Via Contact Formuilier Reserveren

 

 

Of 

 

 

Bel direct 📞:+31644473636