Ziekenhuis Taxivervoer

Wilt u Taxi Den Bosch inschakelen voor een taxirit? Voor een spoedrit naar ziekenhuizen mag u gelijk bellen naar 0031644473636

Voordelige, gecertificeerde Zorgtaxi in Den-Bosch

Kies voor een gespecialiseerde taxi in Den-Bosch, gemeente Den-Bosch.
(ook wel zorgtaxi, ziekenhuistaxi of zittend ziekenvervoer genoemd)

tot 70% goedkoper!

Eerste klas service en men wacht op u bij vertragingen. (zonder meerprijs!)
Gratis annuleren tot 3 uur voor het afgesproken tijdstip van ophalen!

We rijden van en naar ziekenhuizen, verpleeghuizen, dagbesteding, revalidatiecentra en alle overige locaties waar (medische) zorg plaatsvindt. Ook voor spoedaanvragen ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres: onze taxi’s kunnen tot 20 minuten van tevoren geboekt worden. Bij sneleentaxi krijg je altijd een privé taxi.

In veel gevallen kan men aanspraak maken op vergoeding van de vervoerskosten van benodigd zorgvervoer, bijvoorbeeld vanuit het persoonsgebonden budget (pgb), de Wet langdurige zorg (Wlz) of de zorgverzekeringswet (Zvw). Hiervoor ontvangt men een machtiging of indicatie van de gemeente, zorgkantoor of zorgverzekeraar. Op onze website lees je meer over hoe wij te werk gaan, kun je informatie opvragen over eventuele vergoeding van de vervoerskosten en kan het benodigde zorgvervoer online worden aangevraagd.

✅ Taxi  jij en ik beschikt over het TX-keurmerk, het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer.

Ziekenvervoer

Met ons ziekenvervoer rijden wij van en naar ziekenhuizen, dagbehandelingen, zorgverleners en overige zorginstellingen. Dit gebeurt in een privé taxi, zodat je altijd snel naar je bestemming reist.

Vervoer naar de dagbesteding

Veel hulpbehoevenden die dagbesteding hebben, zijn zelf niet in staat om naar de locatie van de dagbesteding te verplaatsen. Met onze dienstverlening reizen hulpbehoevenden onbezorgd van en naar de dagbesteding.