Over Ons

Wie zijn wij?

Het familiebedrijf Taxibedrijf 24 uur Jij en Ik werd in 2005 door  W Popal opgericht in Klokkenlaan Den Bosch en startte met slechts één taxi. Inmiddels is het bedrijf verhuisd naar Stationplein , gemeente ’s-Hertogenbosch, en uitgegroeid tot een professioneel en gerenommeerd taxibedrijf met 18 voertuigen en ruim 15 medewerkers.

Over ons taxi Jijenik

Zeer jong wagenpark

 

Ons wagenpark bestaat uit diverse taxi’s, Sharan  en taxibusjes. Er wordt voornamelijk gereden met de merken Mercedes, en Volkswagen. De voertuigen hebben een gemiddelde leeftijd van 2 jaar oud en daarmee mag het wagenpark van Taxibedrijf Jij en Ik zeer jong genoemd worden!

 

Merceds taxi Jijenik Den Bosch
V klasse taxi Den Bosch

Vervoersvormen

 

Onze verschillende vervoervormen zijn: personenvervoer, zakelijk vervoer, en regiotaxi. Taxiritten naar alle luchthavens waaronder Schiphol en Eindhoven Airport kunnen wij voor u verzorgen, tegen vooraf afgesproken prijzen. Dit geeft u de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Volledig 🆙 todead moderne systeemen  

Taxibedrijf Jij en Ik is een taxibedrijf dat volledig is geautomatiseerd. De taxi’s zijn uitgerust met het systeem van Cabman waardoor vanuit de centrale de ritten aangestuurd kunnen worden naar de taxi’s. Via WhatsApp en Sms'en Berichten Mobile Telefoon.

Elektrisch rijden Tesla x 

Vanaf 2021 heeft Taxibedrijf Jij en Ik  meegewerkt aan om elektrisch te gaan rijden. Deze projecten zijn samen met EssentProvincie Noord-Brabant en Enexis uitgevoerd.

Branchevereniging en BTX keurmerken

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging KNV Taxi. Daarnaast sinds 2017 zijn we aangesloten bij De Stichting Bossche Kwaliteits Taxi.

 

Contact

Taxibedrijf Jij en Ik 
Stationplein 
5231 ‘s-Hertogenbosch

T:0031-644473636

info@taxijijenik.nl

www.taxijijenik.nl