Airport shuttle van uit Den Bosch nodig?

 

 

Begin je reis goed met een airport shutlle!

De ideale voorbereiding van jouw zakenreis begint in een van onze moderne taxi's. En ook de voorpret voor je stedentrip of zonnige vakantie hier begint. Je weet zeker dat je precies op tijd op het vliegveld bent om te boarden, taxfree te shoppen of nog een latte te drinken.

Op tijd zijn is altijd belangrijk, maar zeker als je een vliegtuig moet halen. Hoe fijn is het dan om te reizen zonder stress, met de ervaren en beleefde chauffeurs van Taxi Service Jij en Ik Den Bosch En als je weer bent geland pikken we je met alle plezier op om je veilig thuis te brengen. 

Weten hoe de airport shuttle van Taxi Service Jij en Ik Den Bosch werkt? Bel gerust op 0031 6-444 7 36 36 of vraag naar de kosten via dit formulier. 

 

Op tijd voor je vlucht.

   Begin je reis goed met een airport shutlle!  De ideale voorbereiding van jouw zakenreis begint in een van onze moderne taxi's. En ook de voorpret voor je stedentrip of zonnige vakantie hier begint. Je weet zeker dat je precies op tijd op het vliegveld

Zonnepanelen

Klaar voor de toekomst! Afgelopen weken is er druk gewerkt op ons dak. Er liggen nu 290 zonnepanelen, dus laat het zonnetje maar schijnen!

Lees meer »

EHBO cursus medewerkers

Maandag 19 juni 2023 hebben 36 chauffeurs, in 3 groepen, een (herhaling) gehad van de EHBO cursus. Het was weer erg leerzaam, maar ook erg leuk!

Lees meer »