• Taxi Den 24 uur Bosch is een professioneel en servicegerichte taxibedrijf waarbij de klant centraal staat! Taxi Den Bosch is Snel, Betaalbaar, en Comfortabel. 0644473636
  • Regel eenvoudig je taxi naar de vaccinatie
  • Heb je taxivervoer naar de coronavaccinatie nodig? Wij brengen je van en naar iedere priklocatie in Den Bosch en omstreken in Nederland. Bij taxi den bosch 24 uur boek je eenvoudig een taxi die je naar de vaccinatie brengt en na afloop weer thuis afzet. Dit gebeurt altijd in een privé taxi die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.
Home » Taxi Vervoersvormen » Airport shuttle

Airport shuttle van uit Den Bosch nodig?

 

Begin je reis goed met een airport shutlle!

De ideale voorbereiding van jouw zakenreis begint in een van onze moderne taxi's. En ook de voorpret voor je stedentrip of zonnige vakantie hier begint. Je weet zeker dat je precies op tijd op het vliegveld bent om te boarden, taxfree te shoppen of nog een latte te drinken.

Op tijd zijn is altijd belangrijk, maar zeker als je een vliegtuig moet halen. Hoe fijn is het dan om te reizen zonder stress, met de ervaren en beleefde chauffeurs van Taxi Service Jij en Ik Den Bosch En als je weer bent geland pikken we je met alle plezier op om je veilig thuis te brengen. 

Weten hoe de airport shuttle van Taxi Service Jij en Ik Den Bosch werkt? Bel gerust op 0031 6-444 7 36 36 of vraag naar de kosten via dit formulier. 

 

Op tijd voor je vlucht.

   Begin je reis goed met een airport shutlle!  De ideale voorbereiding van jouw zakenreis begint in een van onze moderne taxi's. En ook de voorpret voor je stedentrip of zonnige vakantie hier begint. Je weet zeker dat je precies op tijd op het vliegveld