Vervoersvormen

Vervoersvormen Van Taxi Jij&Ik Den Bosch

 

Bij Taxibedrijf Jij en Ik kunt u terecht voor uiteenlopende vormen van (bijzonder) vervoer. Ons wagenpark bestaat uit zo’n 16 auto’s die ingezet worden voor vervoer in de breedste zin van het woord; van personenvervoer tot zakelijk vervoer en van luxe vervoer tot luchthavenvervoer. Dus heeft u een taxi nodig in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch? Bij Taxi Jij en Ik Den Bosch zit u goed!

 


Vervoerbedrijf taxi jij en ik

Bent u benieuwd wat uw ritprijs is? Of wilt u een prijsafspraak maken? Of u wilt informeren naar een taxi op rekening? Taxibedrijf Jij En Ik verzorgt ook al sinds 2005 personenvervoer in Den Bosch, Rosmalen, Vught, en omgeving.

 

Groepen vervoer taxi Jijenik

Wanneer u bent met groepen, dan bent u ook bij Taxibedrijf Jij En Ik aan het juiste adres. Want in en rondom ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) verzorgen wij en groepsvervoer.

Veilig vervoer worden in taxibus 

Bent u met grotere groepen? Ook dat is geen probleem, wij kunnen een paar taxibusjes inzetten of een pendeldienst voor u regelen.

 

Zakelijk vervoer taxi Jijenik

Ook als u op zoek bent naar zakelijk vervoer of directievervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Taxibedrijf Jij en Ik staat hoog aangeschreven bij bedrijven op het gebied van zakelijk/directievervoer in Den Bosch of s-Hertogenbosch reizen, Rosmalen, Vught, Ammerzoden, Kerkdriel, Zaltbommel, Vlijmen, Helvoirt, Hedel, Haaren, Boxtel, Schijndel, Den Dungen, Berlicum, Sint-Michielsgestel, Waalwijk, Hintham, Kerkdriel, Maaspoort, Empel, Cromvoirt, en nog veel meer bestemmingen! In de omgeving


Taxibedrijf Jij en ik Den Bosch verzorgt ook al heel lang het luchthavenvervoer in Den Bosch en omgeving. U kunt op een veilige en comfortabele manier aan uw vakantie beginnen. Onze luxe taxi’s en taxibussen zorgen ervoor dat uw vakantie zorgeloos begint, zodra u op weg gaat.

 

Regio taxi Den Bosch

Regiotaxi Den Bosch of s-Hertogenbosch Goedkoop Snelle en confortabele reizen, van A Nnar B in Rosmalen, Vught, Ammerzoden, Kerkdriel, Zaltbommel, Vlijmen, Helvoirt, Hedel, Haaren, Boxtel, Schijndel, Den Dungen, Berlicum, Sint-Michielsgestel, Waalwijk, Hintham, Kerkdriel, Maaspoort, Empel, Cromvoirt, en nog veel meer bestemmingen! In de omgeving.


 

Pendelbus nodig in Den Bosch en omgeving voor vervoer naar evenement of festival?

Ben je van plan een evenement te organiseren zoals een congres, een bedrijfsfeest of een familiefeest waarbij het op tijd halen en brengen van gasten goed geregeld moet zijn? Betrek ons bij je plannen. We zorgen ervoor dat het vervoer soepel verloopt en helpen je er een succesvolle dag van te maken.


 

Begin je reis goed met een airport shutlle Den Bosch en Omgeving!

De ideale voorbereiding van jouw zakenreis begint in een van onze moderne taxi's. En ook de voorpret voor je stedentrip of zonnige vakantie hier begint. Je weet zeker dat je precies op tijd op het vliegveld bent om te boarden, taxfree te shoppen of nog een latte te drinken.


De horeca is een belangrijke markt voor Taxibedrijf Jij en Ik Den Bosch. Wij zijn dan ook verheugd met de intensieve samenwerking die hebben wij met Cafés en  restaurants zoals

borrelen Café Jij & Ik in Den Bosch / Feestcafé de Taveerne Den Bosch /  Café De Smidse Den Bosch / De Carrousel is het leukste en gezelligste dans/feestcafe van Den Bosch! / Restaurant Lux en nog meer.....

 Om onze klanten tegemoet te komen geven we alle horecapersoneel exclusief 25% korting.

U kunt direct uw vervoer bestellen!