• Taxi Den 24 uur Bosch is een professioneel en servicegerichte taxibedrijf waarbij de klant centraal staat! Taxi Den Bosch is Snel, Betaalbaar, en Comfortabel. 0644473636
  • Regel eenvoudig je taxi naar de vaccinatie
  • Heb je taxivervoer naar de coronavaccinatie nodig? Wij brengen je van en naar iedere priklocatie in Den Bosch en omstreken in Nederland. Bij taxi den bosch 24 uur boek je eenvoudig een taxi die je naar de vaccinatie brengt en na afloop weer thuis afzet. Dit gebeurt altijd in een privé taxi die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.
Home » Taxi Vervoersvormen » Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer In Den Bosch Nodig?

Zakelijk vervoer / Directievervoer

Ook als u op zoek bent naar zakelijk vervoer of directievervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Taxibedrijf Jij en Ik staat hoog aangeschreven bij bedrijven op het gebied van zakelijk/directievervoer in Den Bosch of s-Hertogenbosch reizen, Rosmalen, Vught, Ammerzoden, Kerkdriel, Zaltbommel, Vlijmen, Helvoirt, Hedel, Haaren, Boxtel, Schijndel, Den Dungen, Berlicum, Sint-Michielsgestel, Waalwijk, Hintham, Kerkdriel, Maaspoort, Empel, Cromvoirt, en nog veel meer bestemmingen! In de omgeving.

Gediplomeerde chauffeurs

Onze gediplomeerde chauffeurs brengen uw klanten veilig en comfortabel naar de juiste bestemming, zoals een bedrijf, station of luchthaven. Met onze luxe Mercedes E-Klasses of V-Klasses of Sharan komt uw klant altijd goed voor de dag. Voor kleine of grootte groepen zijn onze luxe Mercedes Vito of V-klasse taxibussen zeer geschikt.

Betaling

De ritten kunnen voldaan worden door middel van contante of pinbetaling, maar er zijn ook mogelijkheden om op rekening te rijden. 

Pinnen taxibedrijf Jijenik

Vragen over zakelijk vervoer en / of directievervoer bij Taxi Jij en Ik?

Onze klantenservice zal uw reservering binnen drie uur behandelen. Mocht u sneller een taxi transfer naar de luchthaven willen boeken dan kunt u ons direct bellen.

Op zakenreis?

Kies voor een comfortabel en ontspannen begin van uw zakenreis in een taxi van Jij en Ik Vanuit Den Bosch en omgeving rijden wij op de belangrijkste nabijgelegen vliegvelden in Nederland, België en Duitsland, Frakrijk.

Op zakenreis?  Kies voor een comfortabel en ontspannen begin van uw zakenreis in een taxi van Jij en Ik Vanuit Den Bosch en omgeving rijden wij op de belangrijkste nabijgelegen vliegvelden in Nederland, België en Duitsland, Frakrijk.