Taxi Den Bosch Brussel Charleroi Airport !

Taxi Brussel Charleroi

Airport Den Bosch! € 228,00-,

Een vakantie of zakenreis wilt u natuurlijk op een zo comfortabel en ontspannen mogelijke manier beginnen. De taxi’s en taxibussen van Taxibedrijf Taxi Jij en Ik Den Bosch zijn u graag van dienst om uw reis vanuit Den Bosch naar Brussel Charleroi Airport zo soepel mogelijk te laten verlopen. En als u uit het vliegtuig stapt, staan wij desgewenst ook weer voor u klaar om u terug naar Den Bosch of Vught, Rosmalen, Cromvoirt, Hedel, kerkdriel, Ammerzoden, Nuland, Geffen, Berlicum, Den Dungen, heeschwijk- Dinther, Sint-Meichilesgestel, Helvoirt, Haaren, Nieuwekuijk, Haarsteeg, Vlijmen, Heusden, Drunen, Waalwijk, en nog meer plaatsen  te brengen. 

De ervaren luchthavenvervoerder in Den Bosch

Taxivervoer naar een luchthaven brengt altijd wat extra spanning met zich mee, aangezien een goede planning van de reis essentieel is. Bent u (te) laat op het vliegveld, dan levert dat veel stress op en in het uiterste geval zelfs een gemiste vlucht. Van uw taxichauffeur mag u dus verwachten dat hij of zij ruim op tijd op de afgesproken locatie aanwezig is. Met decennialange ervaring op het gebied van luchthavenvervoer en een uitmuntende service is Taxi Jij en Ik Den Bosch de juiste partij om u een vlekkeloze start van uw reis vanaf Brussel Charleroi Airport te bezorgen.

Tarieven taxi Brussel Charleroi Airport!

Een enkele reis naar Brussel Charleroi Airport vanuit Den Bosch kost € 228,00,- voor een taxi en € 254,00,- voor een taxibus. Deze tarieven zijn alleen geldig bij een contante (pin) betaling of betaling vooraf. Op rijden op rekening is een toeslag van € 10,- van toepassing. Wij dienen dan wel over uw (bedrijfs)gegevens te beschikken. Voor ritten ’s nachts en op feestdagen gelden andere tarieven. Neem contact met ons op via het contactformulier of via 0031- (0)644473636 om uw prijs op te vragen.

 

 

  • Actietarieven gelden niet op feestdagen,evenementen en weekenden en zomervakantie 
  • Taxi actietarieven zijn geldig van maandag 08:00 uur t/m donderdag 17:00 uur.
  • Let op: Reserveer uw taxirit tenminste 24 uur voordat u vertrekt.

  • Voor taxi boekingen die later worden gemaakt zijn wij helaas genoodzaakt € 30.00 last minute toeslag en weekend Toeslagen in rekening te brengen

 

 

 

Tarieven taxi Brussel Zaventem Airport!  Een enkele reis naar Brussel Zaventem Airport vanuit Den Bosch kost € 138,00,- voor een taxi en € 174,00,- voor een taxibus. Deze tarieven zijn alleen geldig bij een contante (pin) betaling of betaling vooraf. Op r

Ophalen

Onze standaard tarieven gelden voor één adres binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen. Voor overige gemeenten gelden de volgende toeslagen:

Enkele reis Prijs
Toeslagen gelden indien ophaaladres in: Nuland, Berlicum, Vlijmen, Vught of St. Michielsgestel € 10,00
Toeslagen voor elk volgend ophaaladres: Indien in dezelfde gemeente € 10,00
Indien in naastgelegen gemeente € 15,00

Taxi naar Brussel Charleroi Airport bestellen!

Wilt u een taxi of taxibus vanuit (de omgeving van) ‘s-Hertogenbosch bestellen? Dan dient deze uiterlijk twee dagen van te voren gereserveerd worden. Ophalen op het vliegveld is uiteraard ook mogelijk, maar uitsluitend als deze rit van te voren is betaald. Zorg ervoor dat u uw taxi op tijd bestelt. Bel 0644473636 of maak een online reservering via het bestelformulier.

Zakenreis vanaf Brussel Charleroi Airport?

 

Bent u op zoek naar wat meer luxe en comfort, bijvoorbeeld voor zakelijk vervoer of directievervoer naar de luchthaven in Brussel? Onze Mercedes E-klasses en VW sharan’s zijn van alle gemakken voorzien. Onze luxe Mercedes Vito en V-Klasse taxibussen staan klaar om kleine of grote groepen naar en van het vliegveld te vervoeren. De gediplomeerde chauffeurs van Taxi Den Bosch Jij en Ik zorgen ervoor dat uw werknemers, collega’s of zakenrelaties veilig, comfortabel en ontspannen reizen tussen Brussel Charleroi Airport en Den Bosch.

 

Zakenreis vanaf Eindhoven Airport     Bent u op zoek naar wat meer luxe en comfort, bijvoorbeeld voor zakelijk vervoer of directievervoer naar de luchthaven in Eindhoven? Onze Mercedes E-klasses en VW sharan’s zijn van alle gemakken voorzien. Onze luxe Me

Reizen naar andere luchthavens

 

Taxi Jij en Ik Den Bosch is u ook graag van dienst met ritten naar andere nabijgelegen vliegvelden. Wij rijden op Rotterdam Airport, Schiphol, Brussel Zaventem,Brussel Charleroi en de vliegvelden van Düsseldorf en Weeze. Voor deze luchthavens gelden andere tarieven.

 

Reizen naar andere luchthavens     Taxi Jij en Ik Den Bosch is u ook graag van dienst met ritten naar andere nabijgelegen vliegvelden. Wij rijden op Rotterdam Airport, Schiphol, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi en de vliegvelden van Düsseldorf en Weeze

Waarom Taxibedrijf Jij en Ik Den Bosch?

✅ Voor een afgesproken prijs naar Schiphol

✅ Snel en betrouwbaar vervoer

✅ Professioneel personeel

✅ Vervoer op maat mogelijk

✅ Meer dan 16 jaar ervaring

✅ Aangesloten bij branchevereniging KNV Taxi

✅ In bezit van het landelijke taxikeurmerk TX-keur

✅ Aangesloten bij De Stichting Bossche Kwaliteits Taxi,

Pinnen

Contact

Taxibedrijf Jij en Ik Den Bosch
Stationweg 22a
5231  ‘s-Hertogenbosch

T: 0031 - 0644473636
E: info@taxijijenik.nl

w: taxijijenik.nl

 

Over Brussels South Charleroi Airport

internationale luchthaven in Gosselies, België

De luchthaven Brussels South Charleroi Airport (BSCA), in het Frans Aéroport de Charleroi Bruxelles-Sud (ICAO: EBCI, IATA: CRL), of ook wel de Luchthaven van Gosselies genoemd, ligt net ten noorden van Charleroi, in de deelgemeenten Gosselies en Ransart. De luchthaven ligt op een afstand van 46 km van Brussel. Met 6,5 miljoen passagiers per jaar (2013)[1] is het de tweede luchthaven van België, na Luchthaven Brussel/Zaventem.

Brussels South Charleroi Airport
Aéroport de Charleroi Bruxelles-Sud
IATA: CRL ICAO: EBCIAlgemene informatie Opgericht 1919 Type Publiek Eigenaar Waals gewest Plaats Charleroi Hoogte187 m Coördinaten 50° 28′ NB, 04° 27′ OL Website https://www.brussels-charleroi-airport.com/

 

brussel charleroi airport