DISCLAIMER Taxi Jij En ik Den Bosch!

DISCLAIMER

Intellectueel eigendom: Taxi Jij en Ik Den Bosch 

Alle intellectuele eigendomsrechten op deze internetsite komen uitsluitend toe aan Taxi Jij en Ik Den Bosch .. Behoudens de in of krachtens de Auteurswet 1912 gestelde uitzonderingen, mag niets van deze internetsite worden verveelvoudigd of openbaargemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van   Taxibedrijf Den Bosch Jij en Ik

Aansprakelijkheid: # van 24 uur Taxi Jij en Ik Den Bosch

Deze website is met grote zorgvuldigheid gemaakt. Door is het mogelijk dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Het Taxi Jij en Ik Den Bosch is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Privacy: taxibedrijf Jij en ik Den Bosch !

24 uur Taxi in Den Bosch respecteert uw privacy en behandelt door u verstrekte persoonsinformatie vertrouwelijk. Wanneer u op deze website gebruik maakt van een formulier om informatie aan te vragen, registreert Taxi Den Bosch Jij en Ik uw gegevens in een informatiesysteem. Op basis daarvan wordt uw vraag verwerkt. De door u verstrekte gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Bezoekersregistratie van Taxibedrijf Jij en Ik

Van bezoekers aan de website van Taxi Jij en Ik worden algemene gegevens bijgehouden, zoals informatie over het aantal keren dat een pagina wordt bezocht. Het doel hiervan is om de inrichting van de TaxiJijenIk website te optimaliseren.