• Taxi Den 24 uur Bosch is een professioneel en servicegerichte taxibedrijf waarbij de klant centraal staat! Taxi Den Bosch is Snel, Betaalbaar, en Comfortabel. 0644473636
  • Regel eenvoudig je taxi naar de vaccinatie
  • Heb je taxivervoer naar de coronavaccinatie nodig? Wij brengen je van en naar iedere priklocatie in Den Bosch en omstreken in Nederland. Bij taxi den bosch 24 uur boek je eenvoudig een taxi die je naar de vaccinatie brengt en na afloop weer thuis afzet. Dit gebeurt altijd in een privé taxi die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.
Home » NS-Zonetaxi

NS-Zonetaxi

NS-Zonetaxi vanaf €10 euro Taxi Den Bosch 

Met NS-Zonetaxi reis je gemakkelijk en snel van én naar meer dan 2 stations in Den Bosch tegen een aantrekkelijke prijs. De NS-Zonetaxi rijdt vanaf de eerste tot en met de laatste trein in Den Bosch 24 uur Service. Je hebt al een taxirit vanaf € 9,90. Voor dit tarief kun je alleen reizen, of maximaal 3 personen extra meenemen tot 1.5 KM. Je kunt tot 30 minuten van te voren boeken. Je betaalt voor rit met cash of pinnen of via tikke of achteraf via automatische incasso factuur voor bedrijven.

Deur tot deur

Regel je reis gemakkelijk via de Taxi Jij en ik Den Bosch 24 uur

NS Taxi Den Bosch helpt je om gemakkelijk jouw reis te plannen, vanaf je eigen voordeur tot aan de deur van je eindbestemming. Dus niet alleen per taxi naar de  trein. Maar ook met de taxi naar airport’s,LuchthavenVervoer naar eveneens P+R. Alles om jou op weg te helpen.