Taxi Vught uw Taxi partners in Vught!

Zoek u een een goedkoopste taxi in Vught?

Hebt u een taxi nodig, omdat u bijvoorbeeld gezellig een avondje gaat stappen, op vakantie gaat of een zakelijke reis gaat maken? Kies dan voor veilig en snel transport en laat u vervoeren door Jij en Ik Taxi.

Wij denken met u mee en hebben voor ieder vervoer een passende oplossing.

Bij Jij en Ik taxi bent u aan het goede adres. Wij staan voor persoonlijk contact, voor betrouwbaarheid, nette en schone voertuigen, een heldere communicatie, voor scherpe tarieven en voor goed opgeleide vriendelijke chauffeurs.

Hoe krijgt u een taxi in Vught?

Bel ons +31 644473636 Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt krijgt u meteen, afhankelijk van het tijdstip van de dag, een medewerker of chauffeur aan de lijn. Zij zullen u dan de nodige vragen stellen om zo snel mogelijk een taxi bij u te krijgen. Onze chauffeur of medewerker zal u proberen zo goed mogelijk in te lichten over eventuele wachttijden. Na uw telefoontje zal een taxi meteen naar uw gevraagde locatie gestuurd worden.

Bij de aankomst op uw bestemming zal de chauffeur u vragen om af te rekenen. Dit kan zowel contant als met de meeste bankkaarten. Voor verre ritten is het mogelijk dat de chauffeur een voorschot aan u zal vragen alvorens de taxirit start.

Taxi Vught Den Bosch prijs vanaf € 13,99

Zoek u een taxi in Vught?  Hebt u een taxi nodig, omdat u bijvoorbeeld gezellig een avondje gaat stappen, op vakantie gaat of een zakelijke reis gaat maken? Kies dan voor veilig en snel transport en laat u vervoeren door Jij en Ik Taxi.  Wij denken met u

Luchthavenvervoer Taxi Vught!

Bel Taxi in Vught voor een Taxibus 1 tot 50 Personen of straat taxi. Zoals Bijvoorbeeld Taxi Vught naar Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Dusseldorf Airport, Rotterdam Airport enz. en taxi vervoer van A naar B: Vught naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, en nog veel meer.....

Airporttaxi Vervoer Service Vught actie Tarieven-Prijs is Vanaf 1 t/m 4 p 24 uur van te voor reserveren Voor Taxibus Graag cantact opnemen.

Tarieven LuchthavenVervoer Taxi Vught airport van/naar Taxi prijs Taxibus prijs
Taxi Vught Schiphol airport € 199,00 / €249,00
Vught Eindhoven airport € 99,00 / €129,00
Vught Brussel Zaventem airport € 229,00 / €259,00
Vught Brussel Charleroi airport € 249,00 / €299,00
Vught Düsseldorf airport € 229,00 / €259,00
Vught Weeze Airport € 199,00 / € 249
Taxi Vught Rotterdam Airport € 199,00 / €249,00
  • Actietarieven gelden niet op feestdagen,evenementen en weekenden en vakanties.
  • Taxi actietarieven zijn geldig van maandag t/m donderdag van 08:00/17:00 uur 
  • Opletten: Reserveer uw taxirit tenminste 24 uur voordat u vertrekt.
  • Voor taxi boekingen die later worden gemaakt zijn wij helaas genoodzaakt € 35,00 last minute toeslag en weekend Toeslagen in rekening te brengen

Online bestellen uw Taxi Vught of opmerkingen!Vragen of Reserveren uw taxi Hedel ?

 

Over Vught

Plaats in Nederland

Beschrijving

Vught is de hoofdplaats van de gelijknamige Nederlandse gemeente Vught. Wikipedia
 
Inwoners (2020): 25.770
Provincie: Noord-Brabant
Belangrijke verkeersaders: A2 A65 N65