Vaccinatie taxi Den Bosch

Bestel je taxi naar de priklocatie

Heb je taxivervoer naar de coronavaccinatie nodig? Wij brengen je van en naar iedere priklocatie in Den Bosch en omstreken in Nederland. Bij taxi Jij en Ik  den bosch 24 uur boek je eenvoudig een taxi die je naar de vaccinatie brengt en na afloop weer thuis afzet. Dit gebeurt altijd in een privé taxi die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.

Bij een taxirit naar de vaccinatielocatie worden zowel de heen- als terugreis van de rit door dezelfde chauffeur gereden. Een vaccinatierit is dus altijd een retourrit, waarbij het wachttarief bij de prijs is inbegrepen. De chauffeur blijft, hoe lang het ook duurt, tijdens de vaccinatie wachten. Laat je veilig vaccineren en reis met Taxi Jij en Ik Den Bosch 24 uur naar de priklocatie!

Veilig vervoer naar de vaccinatie Locatie in Den Bosch en omgeving!

Chauffeur blijft wachten

Tijdens de vaccinatie blijft de chauffeur op je wachten. Na afloop van de vaccinatie word je door dezelfde chauffeur weer thuisgebracht. De wachttijd is bij de ritprijs inbegrepen.

Overal in Den Bosch en omgeving te boeken

Je kunt in heel Den Bosch een vaccinatie taxi bestellen. Wij brengen je van en naar iedere priklocatie in Den Bosch en omgeving.

Nette facturen

Je ontvangt altijd een factuur in de Taxi of als u online boeken voor eventuele declaratie bij je zorgverzekeraar.

Goede hygiënische maatregelen

De vaccinatie taxi is altijd een privé taxi die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.

Gratis wijzigen & annuleren

Je kunt de boeking tot 6 uur voor aanvang van de rit wijzigen. Tot 3 uur voor vertrek kan de rit kosteloos geannuleerd worden.

Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Je betaalt de taxi rit vooraf online of in de taxi waardoor er geen verrassingen meer in de taxi zijn.

Of